Easter Rising Flavours

E um PUB aqui em Dublin fez um menu de 3 pratos com comidas típicas daquela época.











West Kerry Sausage with Boxty Potato and Onion Gravy

Quer saber mais como são as batatas Boxty? A gente já fez um post falando sobre elas, clique aqui.

Do you want to know more about the Boxty potatoes? We have already made a post talking about them, click here.


Irish Stew with Colcannon




Trifle

Tudo é muito gostoso e bem preparado. E é interessante notar que os pratos que se faziam 100 anos atrás são basicamente os mesmos de hoje em dia.
O menu com os 3 pratos custa €20 e vem acompanhado com um copo de Guinness. E de fundo uma autêntica música irlandesa.
O atendimento é muito cordial e você se sentirá muito bem-vindo.

Everything is very tasty and very well prepared. And it is interesting to notice the dishes made 100 years ago are basically the same until current days.
The 3 course menu costs €20 and brings also a glass of Guinness. And on the background is playing authentic Irish music.
The service is very kind and you will feel very welcomed.


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